Услуги

Кобидо Масаж

Кобидо масажа се заражда още през 1472 година, докато двама от най-добрите майстори се състезават в продължение на месеци. Накрая те признават един на друг невероятните си умения, които имат и така те основават Кобидо заедно.

Кобидо е древно изкуство и е останало почти същото през вековете. И все пак, за да остане най-модерната налична терапия за лице, Кобидо се адаптира към света и времето около него. Оригиналните техники, определени от двамата майстори, остават, но представянето и съставът на леченията продължават да се адаптират и модифицират десетилетие след десетилетие.

Лифтинг масаж на лице

Този масаж има за цел да оксигенира кожата на лицето, тоест да подпомогне епидермиса да съхранява по-голямо количество кислород, което стимулира производството на колаген и еластин, които както знаем, са много важни за поддържане на еластичността на тъканите. Кобидо се практикува чрез набор от различни техники, които, комбинирани помежду си, се грижат за врата, лицето и главата. Практикува се чрез внимателно манипулиране на кожата, притискане, огъване, прищипване с повече или по-малко енергия, както и чрез разтриване.

Ползите от Кобидо

Целта на Кобидо е да даде сила, хармония и тишина, при пълно зачитане на японската традиция, за която красотата се създава чрез стабилния баланс между тялото и ума. Тази техника се предава от поколение на поколение, като предимствата й се намират преди всичко в:

* на нивото на тонус и еластичност на кожата;
* релаксация и разтягане на кожата;
* Намаляване на бръчки.

Кобидо също подобрява състоянието на кожата и косата, като дава физическо благосъстояние и психическо спокойствие. Всъщност неслучайно Кобидо отдавна е изкуство, запазено за самураите, за да ги научи да възстановяват свободното движение на тялото и да поддържат енергия и баланс, физически и психически, преди всяка битка.

РИТУАЛ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ

DIAMOND EXPERIENCE LIFE INFUSION RITUAL – Ритуал за подмладяване

• Обновяване – Регулация на биомаркерите – Клетъчна регенерция – Стягане

• Луксозният ритуал на Natura Bisse има мощно саморегулиране на четирите възрастови биомаркери на кожата.

• Благодарение на патентованата му формула, която съдържа жив

• Биомагнет Нанозом, стимулира количеството и качеството на стволови клетки, спира стареенето, удължава живота на клетъчното ДНК.

Терапия с магнитен чук

INHIBIT FACELIFT - АЛТЕРНАТИВА НА БОТОКС

Inhibit High Definition / Инхибит- алтернатива на Ботокс и Филър микроинжекции – 90 мин.

Ритуал,който замества и удължава действието на микроинжекциите Ботокс и Филър.Благодарение на октамиоксил и конотоксин,които релаксират мускулните контракции. Терапията Inhibit обновява кожата, хидратира и попълва финните линии и бръчки.

Терапия Inbit Facelift от Natura Bisse

Ритуалът включва:

* Обновяване на кожата с пилинг ( прави се краниален масаж, който балансира и отнема стреса и напрежението )
* Inhibit концентрат,който попълва финните бръчки
* Гел маска с хиалуронова киселина,която хидратира и попълва ( прави се масаж,докато сте с маската )
* Завършващи продукти

ТЕРАПИЯ VITAMIN C ( NATURA BISSE )

Терапия ,която прави кожата по-стегната ,хидратирана ,възстановява кожа увредена от слънцето. Много подходяща за пушачи.

Благоприятни ефекти:

* неутрални свободни радикали;
* стимулира производството на колаген;
* предотвратява увисването на кожата;
* изсветлява хипер-пигментацията (тъмни петна);
* предотвратява преждевременно стареене;
* предпазва от изгаряния от слънцето.

Кобидо масаж на лице

„Vitamin C” терапията дава енергиен тласък със 100% чист Витамин С. Това антиоксидантно третиране помага да се справяме с признаците на преждевременно стареене.

3D COLLAGEN SHOCK

3D Collagen Shock – Tройна защита, тройна еластичност!

Мощно регенеративно и подмладяващо лечение, базирано на комбинация от три вида колаген с различно молекулярно тегло,много близки до човешкия колаген, който увеличава твърдостта на кожата. С невероятен ефект на повдигане и изравняване на тена, този иновативен лицев ритуал подобрява плътността на кожата, минимизира бръчките и фините линии, като запазва оптималната влажност.

Терапия от Natura Bisse

Почистваща терапия THE CURE

Ефективен протокол, който почиства кожата в дълбочина, детоксикира, освобождава от стреса и забавя стареенето.

Този щателен протокол за почистване се основава на термоактивната детоксикация на ензимите: осигурява топлина за отваряне и омекотяване на порите и ботаническата свежест, за да ги затвори и пречисти.

Витамин C от Naturra Bisse

Това лечение е нова концепция, която почиства кожата ви, без никакъв вид агресия, осигуряваща незабавно благополучие на кожата ви, за да достигне максимална чистота.

Подходяща за жени и мъже.

Микронидлинг

Минимална инвазивна техника състояща се от създаването на микроканали в кожата и локално приложение на активни вещества, които имат синергично действие и водят до интензивна дермо-епидермална биостимулация с максимални резултати.

Ефект

 • Стимулира фибробластите и синтеза на колаген тип 1 и 2 и еластин.
 • Активира възстановителните механизми на кожата
 • Минимизира порите и финните линии
 • Редуцира стриите и белезите
 • Стяга кожата
 • Стимулира разстежа на косата
Микрониделинг, мезотерапия

Предимства

 • Естествен начин за подмладяване кожата на лицето и тялото
 • Използва естествени регенеративни способности на кожата
 • Създава микроканали, които подобряват абсорбацията на локални средства
 • Резултати сравними с тези на инжекционните техники

MESOBOOST НА GERMAINE DE CAPUCCINI

Запознайте се с първото за българския пазар революционно устройство MESOBOOST на Germaine de Capuccini

Иновация в света на безиглената мезотерапия. Неинвазивен и безболезнен начин за постигане на максимални резултати при третиране на кожа, която има нужда от лифтинг, освежаване, корекция на несъвършенствата. Технологична иновация, базирана на мезо-чип система за трансдермална електропорация.

Germaine de capuccini мезотерапия

Безболезнена процедура,която може да се прилага целогодишно.

Карбокситерапия

Карбокси-терапията представлява директно произвеждане на огромно количество въглероден диоксид. Случва се, когато натриевият бикарбонат (сода) в гела взаимодейства с киселините, импрегнирани в активаторната хартия.

Когато въглеродният диоксид от гела се абсорбира от клетките на кожата, червените кръвни телца от хемоглобина освобождават кислород. Този процес насища кожата с кислород, стимулира кръвообращението, метаболизма, протеиновия синтез и изхвърлянето на токсините и отпадните вещества от метаболитните процеси.

Колагенова терапия за лице Natura Bisse

Насищането на кожата с нашия собствен кислород действа благотворно на всички клетъчни структури и процеси, подобрява се тонусът и еластичността на кожата, водно-липидният баланс. Изсветляват се пигментации, а кожата е озарена и подмладена.

ДРУГИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

Класическо Почистване На Лице
Поставяне На Ампула С Ултразвук
Пилинг ( Обновяване ) На Лице
Пилинг На Околоочен Контур За Намаляване На Черни Кръгове, Бръчки, Увиснал Клепач
Почистване И Оформяне На Вежди

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ И ОЧИ

Химичните пилинги са мощно оръжие на дерматологията в борбата с пигментация ,мазна кожа, акне,разширените пори, бръчки и стрии.

През лятото кожата е изложена на редица “стресови фактори”, най-съществено значение между които имат слънчевите лъчи.

В салона за красота разполагаме с широка гама от професионални пилинги за подобряване на външния вид на кожата, чрез прилагането на различни киселини с оглед ексфолиращ ефект и насърчаване възстановяването на кожата. Подходящи са за лечение на кожни дефекти, кожа със склонност към акне, кератоза, отпуснатост на кожата, малки бръчки, стрии, белези и най-общо казано, всяко кожно несъвършенство.

Химичен пилинг за лице и очи

Пилинга за околоочен контур намалява черните кръгове, бръчки и помага при увиснал клепач.

ICOONE LASER ИЗВАЙВАНЕ НА ТЯЛО

Icoone е изключително ефективен при рехабилитация след хирургични интервенции. Терапията позволява не само естетичното регенериране на тъканите в оперираните зони, но по-важното – тя допринася за възстановяване на пълната им функционалност, подобрявайки външния вид на белега и намалявайки лимфедема и фиброзата.

Патентованата технология зад icoone е идеална за грижа за кожата след операция на рак на гърдата. Мастектомията е травматизираща интервенция: разрезите, необходими за извършването й за реконструкция на гърдата или за операция на аксиларните лимфни възли, оставят белези. Съединителната тъкан също „страда“ – след операция често има локална фиброза поради травма и възпаление, и това втвърдяване може да доведе до подуване, болка и намаляване обхвата на движение. За да се предотврати появата на тези нежелани реакции, е важно да се осигурят адекватни следоперативни грижи.

Масаж след тренировка с Icoone Laser

Масажът с icoone извършва мулти микро алвеоларна стимулация, дълбока стимулация на съединителната тъкан, която въздейства деликатно, но ефективно върху белега. Генерираните до 21 600 микростимулации в минута, стимулират тази тъкан абсолютно безболезнено, а резултатите са видими още от първата сесия. Кожата е по-еластична и мека благодарение на релаксацията на колагеновите влакна. Отокът намалява, поради положителния ефект на масажа върху лимфния дренаж и кръвообращението. Срастванията и кожната фиброза намаляват, поради комбинирания ефект върху съединителните клетки, съединителните влакна и кръвообращението.

Резултатът е по-малко видим белег, с пълно функционално и естетично възстановяване, намаляване на фиброзата, което позволява възвръщане на обичайните движения в зоната без усещане за болка или дискомфорт и намаляване на лимфедема на гърдите и ръцете, с цялостно подобрение на функционалността и здравето на тъканите. Така icoone предоставя отлична рехабилитация и възстановяване качеството на живот.

РЕГЕНЕРАЦИЯ НА ТЪКАНИ

Стриите почти винаги са резултат от промени в теглото.

Със специалната програма на Icoone Laser “Bioyoung” можем да постигнем регенерация на тъканите и насищане с кислород, като стимулираме производството на колаген и по този начин подобряваме качеството на кожата. По време на лечението кръвният поток се увеличава и фибробластите произвеждат повече еластични влакна и колаген, а структурата на кожата се укрепва и заздравява.

Премахване на целулит с Icoone Laser

ПРОЦЕДУРИ С ICOONE СПЕЦИАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА МЪЖЕ

Процедурите с ICOONE са изключително подходящи и за представителите на силния пол, които имат по-нисък праг на болка, и като цяло не харесват терапии, които са свързани с дискомфорт. Това е и едно от големите предимства на платформата, тъй като за разлика от голяма част от апаратите в естетичния сектор, тя е абсолютно неинвазивна, и благодарение на иновативната си технология, е единствената, която може да възпроизведе несравнимите резултати от ръчния масаж с две ръце, без да се оказва какъвто и да е натиск върху пациента. Усещането по време на процедурата е релаксиращо и приятно, а след нея се изпитва лекота и удовлетвореност.

През последните години мъжете все повече започват да търсят процедури, които ги карат да изглеждат, но и да се чувстват по-добре. Програмата icoone “Men Zone” е предназначена да отговори на тази нужда, третирайки успешно устойчиви мастни натрупвания, локализирани по линията около кръста и корема.

Процедури с Icoone Laser за мъже

Освен от естетична гледна точка, платформата е особено подходяща и за рехабилитация след спортни травми и физическо натоварване, което също я прави много популярна сред мъжете. Благодарение на лимфодренажната си функция, тя спомага за подобряването на кръвообращението и изхвърлянето на натрупаните течности.

ТЕХНОЛОГИЯТА ROBODERM®

ICOONE® е единственото устройство, което интегрира технологията Roboderm®: единствената технология в света за извършване на мулти-микро алвеоларна стимулация (MMAS).

Това се постига чрез набор от микроотвори, разположени по повърхността на микростимулаторите върху аликаторите на icoone. Тези микростимулатори се въртят напред и назад, стимулирайки всяка област от кожата, без значение от размера й, и по цялата й структура, по прецизен, абсолютно неинвазивен начин, генерирайки до 21 600 микростимулации в минута.

Благодарение на 36-те си програми, icoone® предоставя съвършено решение на най-честите естетични и медицински проблеми:

* локални мастни натрупвания
* оточен и фиброзен целулит
* бричове
* отпусната кожа
* ремоделиране на силуета
* отпускане на вътрешната част на ръцете и бедрата
* стрии
* лифтинг на лице, шия и деколте
* лечение на дълбоки и мимически бръчки
* възстановяване след раждане
* констипация
* възстановяване на спортисти
* пред и пост-оперативно лечение при хирургия
* лечение при неврологични проблеми – плексит, невралгия
* лечение при апоневроза
* протоколи за тонус и релакс

ПРОЦЕДУРИ ICOONE ЗА БРЕМЕННИ

За разлика от повечето апарати в естетичната индустрия, icoone не само няма никакви противопоказния по време на бременност, а заради терапевтичното си действие, оказва благотворно въздействие върху организма и ускорява възстановяването на майките след този прекрасен период.

Процедуритес icoone, започнати от третия месец на бременността, предоставят отличен отговор на всички нужди на тялото, преди и след раждането. Благодарение на технологията Roboderm®, базирана на използването на иновативни накрайници, оборудвани с микростимулатори, които масажират кожата, апаратът извършва до 21 600 микростимулации в минута, за така наречената мулти микро алвеоларна стимулация в дълбочина.

Процедури с Icoone за бременни

Масажът, който не се прилага върху корема, има безброй положителни ефекти, благодарение на нежното и неинвазивно стимулиране на тъканите:

* Подобряване на микроциркулацията, укрепване на капилярите и предотвратяване на спукването им;
* Намаляване задържането на вода и подобряване на лимфния дренаж, премахвайки усещането за подуване на корема;
* Усещане на лекота в краката;
* Предовратвяване образуването на целулит и локализирани мастни натрупвания, благодарение на подобрената циркулация;
* Предотвратяване образуването на стрии и бързо възвръщане тонуса и еластичността на кожата след раждане;
* По-бързо влизане във форма след раждане;

Благодарение на терапиите с icoone, бъдещите и новите майки вече може да бъдат уверени, че най-накрая могат да изживеят бременността си, без да е нужно тя да оставя следи върху тялото им, както и да се чувстват комфортно и по-добре, за да изживеят този неповторим за всяка жена период, както заслужават, а именно – сияещи от радост и удовлетворение.

КАВИТАЦИЯ

Кавитацията е една от най-модерните и най-ефективни процедури, които дават видими резултати дори още след първия сеанс върху зоните с мастни натрупвания и целулит.

Кавитациятa, позната още като „кавитационна липосукция“ или „безоперационна липосукция“, е ефективен, неинванзивен и безопасен метод за редуциране на подкожните мазнини, оформяне на конкретни зони от тялото, а в комбинация с други техники и методи отлично се справя с целулита.

Как действа кавитацията?

Кавитацията е процедура, която се основава на ефекта на ултразвуковите вълни с честота 40Hz.  Те проникват в кожата и предизвикват ограничаване на обема на мазнините, превръщайки ги в тeчност, без болка и без операция.

Ултразвуковите вълни образуват кавитационни микромехурчета в мастния слой, които го правят по-мек, допринасяйки за изместването на клетките, които образуват мастната тъкан. Впоследствие, с помощта на специален накрайник за лимфен дренаж, разградените мазнини се изхвърлят от организма през лимфната система и пикочните пътища.

Премахване на мазнините с Кавитация

Предимства на кавитацията пред останалите процедури:

 • напълно безопасна;
 • безболезнена;
 • моментални резултати
 • дълготрайни резултати
 • не е необходим възстановителен период
 • без наличие на травми, синини, оток или неравност по кожата;
 • няма сезонни противопоказания;

Кавитация се извършва при:

 • отстраняване на целулит
 • отстраняване на локални мастни натрупвания;
 • корекции в обема;
 • корекция на фигурата;

Времетраене 30 мин.

Интензивен курс: веднъж на 7 – 10 дни.

Брой процедури: 5–10.

Процедури за поддържане: 1 път месечно.

ПРЕСОТЕРАПИЯ

Ново поколение пресотерапия
# NORMATEC

Ползи от пресотерапията:

* Той е ефективно средство при борбата с целулита;
* Има отслабващо действие;
* Предотвратява отока на краката и появата на разширени вени;
* Стимулира се извънклетъчния обмен на течностите;
* Подобрява се кръвотока и тъканите се насищат с кислород;
* По естествен път се подобрява еластичността на кожата и умората в краката изчезва.

Пресотерапия Normatec

Aromatouch Technique

Масажната техника Aromatouch е научно разработен подход за прилагане на най-висок терапевтичен клас етерични масла (Certified Pure Therapeutic Grade ® doTERRA essential oils) по гръбначния стълб и стъпалата, което стимулира меридианните точки и енергийните зони в тялото. Техниката използва успокояващи ритмични движения за активиране на рефлексологични точки, за да отпусне тялото и ума.

Едновременно с това, ароматът на маслата (избрани според тяхното детоксикиращо, успокояващо и енергизиращо действие) има ефект върху емоционалното състояние. Рецепторите за аромат са директно свързани с лимбичната система – областта на мозъка, която се занимава с три ключови функции: емоции, спомени и възбуда (или стимулация).

Предимства на Aromatouch Technique®:

Комбинацията от специално подбрани етерични масла, леко докосване и активиране на рецепторите за аромат:

– подкрепя тялото за възстановяване на хомеостазата (баланс)

– дълбоко релаксира тялото и ума, намалявайки безпокойството и стреса,

– укрепва имунната система,

– детоксифицира тялото,

– намалява възпалението и

– поддържа здравата функциа на нервна система.

Ароматерапия

Как работи Aromatouch Technique®?

Избраните масла и активирането на енергийните зони в тялото се отнасят до четири фактора, които играят централна роля в развитието на болката и заболяването: стрес, токсично отлагане (фактори на околната среда и хранене), възпаление и дисбаланси в нервната система.

Техниката Aromatouch се различава от традиционния масаж, тъй като действа директно върху нервната система, създавайки по-дълбоко усещане за баланс и релаксация. Нервната система е проводникът на тялото – тя определя тона и напрежението в мускулите. Ако нервната система е свръхнапрегната или под постоянен стрес, тя изпраща сигнали за напрежение към мускулите и тъканите, за да подготви тялото за борба или бягство от ситуацията. Постоянното напрежение в тялото създава надбъбречно натоварване, свиване на мускулите, ставите и болка.

Чрез Aromatouch Technique® се регулира нормалното и оптимално функциониране на цялата психо-нервно-имунно-ендокринна система и тялото лесно намира своят естествен баланс на работа на всички органи, системи и човешкият организъм в цялост.

Мадеротерапия

Терапията с дърво се практикува от векове с произход от ориенталските страни. През 90-те години Колумбия усъвършенства инструментите до по-гладка повърхност и разработи уникална техника за видове терапии с дървени инструменти.Като го нарекоха Maderoterapia – Мадеротерапия, тъй като Madera означава дърво на испански. Тази нова техника контурира тялото с дървени инструменти, за да подобри външния вид на тялото и сега се използва като алтернативна техника на обичайния антицелулитен масаж.

Терапията с дърво е лесен и ефикасен начин за контуриране на тялото, без да се наранява кожата или тъканта. Дървените елементи са в различни размери и форми и всеки дървен инструмент има специфична употреба за определена област на тялото. Wood Therapy помага в борбата с целулита по тялото, оставяйки го копринено и гладко. Wood Therapy ще тонизира, намали, оформи и елиминира натрупаните мазнини в различни части на тялото.

Wood Therapy засилва разграждането на мазнините и фиброзния целулит, така че той да може да бъде елиминиран по естествен път с други токсини. Тази техника използва повтарящи се движения с помощта на различни дървени инструменти за манипулиране на целеви области от мускули, мазнини и целулит, стимулирайки лимфната дренажна система за отстраняване на ненужната вода, мазнини и токсини от тялото. За постигане на желаните резултати са необходими серия от 10-15 процедури.

Терапия с дърво, Мадеротерапия

Ползи и резултати

– Стимулира микроциркулацията и притока на кръв

– Естествено и неинвазивно премахване на целулита и намаляване на мазнините

– Загуба на инчове на краката/корема/ханша/ръцете

– Повдига и стяга задните части

– Стяга, стяга и тонизира кожата

– Ускорява метаболизма за изгаряне на мазнини

– Намалява стреса

– Релаксира ума и тялото, което помага за облекчаване на психическото и физическо напрежение

– Разгражда мастните натрупвания, които са били изхвърлени заедно с други токсини

– Подобрява качеството на съня

– Активира лимфната система, която помага за премахване на излишната вода/елиминира задържането на вода

– Повишава увереността