За Нас

Infusion Beauty Center

Заповядайте в Beauty Center Infusion. За всеки уважаващ външния си вид съм събрала пакет от услуги, които Ви помогнат да впечатлите с визията си. В нашето студио ще намерите козметични процедури за лице, обработка на вежди, масажи, епилация с кола маска, терапии за лице и процедури с ICOONE LASER за тяло. Със сигурност всичко при нас ще Ви хареса и ще Ви накара да се върнете отново, защото за нас важните сте Вие. Очакваме Ви!

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Прекрасен и много уютен салон. Страхотен професионализъм!! Очарована съм от вниманието и перфектното изпълнение на желания от мен Микронидлинг с Ботокс Ефект.

Доволна клиентка от Мадеротерапия

Ирена Иванова 

Клиент

Салона е много уютен и изключително чист, а отношението предразполагащо към клиента! Горещо препоръчвам работата на Анелия!

Доволна клиентка ICOONE LASER

Ралица Петрова 

Клиент

Подариха ми по случай рожденния ден 10 процедури с ICOONE LASER. Малко бях резервирана но след 5-6 тата процедура започнах да усещам значителен прогрес. Студиото е много приятно а Анелия че чудесна и наистина разбира какво прави.

Доволна клиентка Infusion Beauty Center

Анастасия Николова 

Клиент

От години се доверявам на Анелия за процедури по антицелулитен масаж и съм доволна. Наскоро използвах Отслабващи и Дрениращи процедури с Вакумен масаж + RF + Червена светлина и съм впечатлена.

Доволен клиент Infusion Beauty Center

Михаела Маринова 

Клиент